​Giv os et kald på 4028 6281  /  6170 6281

 Eller send os en ​E-mail: jnlarsen@mail.dk

Entreprenør & Aut.Kloakmester​

​Vi leverer kvalitetsabejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

✓ ​ Medlem af byg garanti

✓ ​ Mere end 20 års erfaring

✓ ​ Autoriseret kloakmester

​Nyt badeværelse - Er det tid til renovering?

​Går du med tanker om at få etableret et nyere badeværelse, så står vi gerne til rådighed med ekspertise og et godt tilbud på dit kommende projekt. 

Vores folk er dygtige og mestrer alle tænkelige opgaver i forbindelse med dit nye badeværelse. Vi har både murere og entreprenører ansat og kan derfor både klare opgaver som eks. nyt badeværelsesgulv, udskiftning af fliser eller installation af badekar.

Vi kommer gerne ud og ser nærmere på det forestående arbejde og rådgiver om optimalt materialevalg til dit badeværelsesprojekt.

KVALITETSARBEJDE I OG OMKRING NÆSTVED

Med et nyt badeværelse fra entreprenør og autoriseret kloakmester Jan Larsen er du sikret kvalitet i top. 

​Vi udfører langt de fleste opgaver lokalt, hvilket vil sige i omegnen af Næstved, Skælskør, Slagelse og Ringsted. Men vi kører gerne længere omkring på Sjælland, hvis du skulle have brug for vores kompetencer i forbindelse med nyt badeværelse.

HVAD KOSTER ET NYT BADEVÆRELSE?

Ønsker du en pris på et nyt badeværelse, eller et konkret tilbud på en opgave, som vi kan løse for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende. 

Skulle du ønske yderligere oplysninger i forbindelse med konstruktionen af det nye badeværelse, kan vi træffes på enten tlf. 40 28 62 81 eller 61 70 62 81.

interesseret i et tilbud?

Lad os ringe dig op så vi kan komme med et super tilbud som selvfølgelig er uforpligtende.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt