​Giv os et kald på 4028 6281  /  6170 6281

 Eller send os en ​E-mail: jnlarsen@mail.dk

Entreprenør & Aut.Kloakmester​

​Vi leverer kvalitetsabejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

✓ ​ Medlem af byg garanti

✓ ​ Mere end 20 års erfaring

✓ ​ Autoriseret kloakmester

Murer løser alle tænkelige mureropgaver

Hos Entreprenør Jan Larsen råder vi over en dygtig murer, der klarer enhver type mureropgave. Vi klarer arbejdet, uanset om det byder på mindre renoveringsarbejde eller nybyggeri fra bunden. 

Vores murermester kan indgå i en opgave lige fra den indledende rådgivnings- og projekteringsfase til endt byggeri med den fineste finish.

Vi er beliggende nær Næstved, Skælskør, Slagelse og Ringsted på Sjælland og har mange kunder fra dette område. Vores murer vil naturligvis gerne hjælpe dig med dit murerarbejde, selvom du bor uden for dette område. Vi servicerer både privatkunde, erhvervskunder og alle i offentlig regi.

Vores murer leverer altid kvalitet til tiden

Vores murer har sans for kvalitet og er dygtig til sit håndværk. Vores søn, murermester Kenneth Larsen, står til rådighed, når du skal have udført din opgave. På denne måde kan vi skabe løsninger af topkvalitet til dig som kunde. Som murerfirma sætter vi desuden en ære i altid at levere opgaverne til tiden.

Hvis noget ikke skulle gå som planlagt, er vi i dialog med dig som kunde. Som professionel murer er vi altid gennemsigtige med vores priser og arbejdstiden på den konkrete opgave.

Kontakt vores murermester for et tilbud

Men hvad koster en murer i timen? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, eller hvis du ønsker du billig pris på din opgave. Vores murer står altid klar til at rådgive og hjælpe dig.

Kontakt vores murerforretning ved at ringe på telefon 40 28 62 81 eller 61 70 62 81. Du kan også skrive til os på mail jnlarsen@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

interesseret i et tilbud?

Lad os ringe dig op så vi kan komme med et super tilbud som selvfølgelig er uforpligtende.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt